סדנת לתרגל, לבשל, לאהוב

סדנת לתרגל, לבשל, לאהוב 2017-06-20T17:41:08+00:00

מפגש חד פעמי בהנחייתי ובשיתוף השפית שני בנאי – בוגרת ביה"ס המוביל בעולם לבישול בריא ותזונה – The Natural Gourmet Cookery בניו יורק. שימשה כטבחית במסעדות שף בתל אביב ובניו יורק וכשפית וקונדיטורית ב"משק ברזילי". שני גם מתרגלת בעצמה יוגה מזה 12 שנים.

את המפגש נתחיל עם שיעור יוגה מחזק ומגמיש, שיתמוך גם בהגברת זרימת הדם במערכת העיכול והגדלת ספיגת המזון: אסאנות (תנוחות) רבות בתרגול היוגה מסייעות בגירוי הקיבה, הלבלב והמעיים, לשם חיזוק פעולתם הטבעית והתקינה.

בחלקו העיקרי של המפגש, יתנסו כל המשתתפים בבישול בריא וצמחוני, ויכירו את עקרונות הבסיס של התזונה הנכונה, תוך הכנת מנות קלות ומאוזנות מבחינה תזונתית.

יחד, נלמד טיפים לבישול בריא ומזין בבית ובמשרד, נקבל רעיונות לארוחות קלילות המתאימות לשגרת העבודה, ונכיר חומרי גלם מומלצים שכדאי להחזיק בכל בית.

בתום המפגש נשב יחד לאכול את המטעמים שהכנו.