מפגש חד פעמי בהנחייתי ובשיתוף השפית שני בנאי – בוגרת ביה"ס המוביל בעולם לבישול בריא ותזונה – The Natural Gourmet Cookery בניו יורק. שימשה כטבחית במסעדות שף בתל אביב ובניו יורק וכשפית וקונדיטורית ב"משק ברזילי". שני גם מתרגלת בעצמה יוגה מזה 12 שנים.

את המפגש נתחיל בשיעור יוגה של כשעה, נזוז וננוע ונגוון בתנועה, נהדק ונדייק את הקשר עם הנשימה. דגש נוסף בשיעור היוגה יהיה על דרכים יצירתיות להניע את הגוף בסביבת המשרד, תנוחות יוגה רבות יכולות להיעשות על כיסא או מול שולחן, במקום על מזרן, כך השיעור ייתן כלים גם לאנשים שלא תמיד זזים.

חשוב לדעת- תנוחות יוגה רבות מסייעות בגירוי הקיבה, הלבלב והמעיים, לשם חיזוק פעולתם הטבעית והתקינה. וכך הגוף יהיה מוכן לקראת ארוחה מזינה.

בהמשך המפגש נעבור למטבח, שם יתנסו כל המשתתפים בבישול בריא וצמחוני, ויכירו את עקרונות הבסיס של התזונה הנכונה, תוך הכנת מנות קלות ומאוזנות. יחד, נלמד טיפים לבישול בריא ומזין בבית ובמשרד, נקבל רעיונות לארוחות קלילות המתאימות לשגרת העבודה, ונכיר חומרי גלם מומלצים שכדאי להחזיק בכל בית. מתכונים יינתנו לאחר הסדנה.

בתום המפגש נשב יחד לארוחה מלאה בכל טוב.